We provide best services in the world.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.
If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Tule mukaan

img

Tervehdys Porvoon uudesta monikielisestä lippukunnastamme. Oletko vailla hauskaa ja monipuolista harrastusta? Lippukunnallamme Porvoon Scouteilla on tarjota sinulle ulkoilua ja liikkumista luonnossa, retkeilyä, erilaisten kädentaitojen opettelua sekä paljon uusia kavereita.Tule mukaan yksin tai lapsesi kanssa. Kiinnostuitko? Laita minulle viestiä, niin kerron mielelläni lisää mika.makela@porvooscouts.fi

Mika Mäkelä - Lippukunnanjohtaja